Anunțuri Evaluare Națională 2023

Perioada pentru depunerea contestatiilor la Evaluarea Nationala 2023:

– 28.06.2022 intre orele 16.00-19.00

– 29.06.2022 intre orele  8.00-12.00

Contestatiile la Evaluarea Nationala 2023 se depun la sediul Colegiului Tehnic Latcu Voda Siret la Sala Cancelarie, situata la parter.

Candidatii vor fi insotiti de parinti/reprezentanti legali care vor avea asupra lor cartile de identitate(atat candidatii cat si parintii/reprezentantii legali).

Conform metodologiei in vigoare nota acordata ca urmare a solutionarii contestatiei poate modifica nota initiala, prin crestere sau descrestere, dupa caz.

In situatii exceptionale contestatiile pot fi depuse si on-line la adresa de e-mail latcuvoda@yahoo.com.

Vor fi trimise cererea scanata completata si semnata de candidat si parintele/reprezentantul legal al acestuia iar in corpul mesajului vor fi trecute codul de identificare al candidatului de forma SV…..(cel primit de la comisie pentru vizualizarea notelor) si scan/poza dupa C.I. candidat(daca acesta poseda C.I.) si  scan/poza dupa C.I. parinte/reprezentant legal.

Se va mentiona in cadrul mesajului si un nr. de telefon de contact.

Mesajul de e-mail va avea ca titlu(la Subiect) Contestatie Nume si prenume Candidat – proba contestata(Limba romana/Matematica) – Nota obtinuta la proba contestata.

ex: Contestatie Popescu Ion – Matematica – 7.30

E-mailurile care nu indeplinesc conditiile de mai sus nu vor fi luate in considerare.

Se considera preluata contestatia depusa on-line doar in momentul in care se va confirma de catre comisie la numarul de telefon furnizat si veti primi un e-mail de confirmare cu numarul de inregistrare al contestatiei.

In cazul in care exista neclaritati comisia va lua legatura cu candidatul/parintii/reprezentantii legali telefonic la numarul de contact furnizat de acestia in cadrul mesajului de e-mail.

Pentru fiecare proba contestata se va completa cate o cerere.