Anunturi Evaluare Nationala 2024

Perioada pentru depunerea contestatiilor la Evaluarea Nationala 2024:

– 3.07.2024 intre orele 16.00-19.00 (Contestatiile la Evaluarea Nationala 2024 se depun la sediul Colegiului Tehnic Latcu Voda Siret la Sala Cancelarie, situata la parter)

– 4.07.2024 intre orele  8.00-12.00 (Contestatiile la Evaluarea Nationala 2024 se depun la sediul Colegiului Tehnic Latcu Voda Siret la Sala Proiecte europene, situata la parter, cladirea internatului, cu intrarea din strada principala).

Candidatii vor fi insotiti de parinti/reprezentanti legali care vor avea asupra lor cartile de identitate (atat candidatii cat si parintii/reprezentantii legali).

Conform metodologiei in vigoare nota acordata ca urmare a solutionarii contestatiei poate modifica nota initiala, prin crestere sau descrestere, dupa caz.

In situatii exceptionale contestatiile pot fi depuse si on-line la adresa de e-mail latcuvoda@yahoo.com .

Vor fi trimise cererea scanata completata si semnata de candidat si parintele/reprezentantul legal al acestuia iar in corpul mesajului vor fi trecute codul de identificare al candidatului de forma SV…..(cel primit de la comisie pentru vizualizarea notelor) si scan/poza dupa C.I. candidat(daca acesta poseda C.I.) si scan/poza dupa C.I. parinte/reprezentant legal.

Se va mentiona in cadrul mesajului si un nr. de telefon de contact.

Mesajul de e-mail va avea ca titlu(la Subiect) Contestatie Nume si prenume Candidat – proba contestata(Limba romana/Matematica) – Nota obtinuta la proba contestata.

ex: Contestatie Popescu Ion – Matematica – 7.30

E-mailurile care nu indeplinesc conditiile de mai sus nu vor fi luate in considerare.

Se considera preluata contestatia depusa on-line doar in momentul in care veti primi e-mail de confirmare. In cazul in care exista neclaritati comisia va lua legatura cu candidatul/parintii/reprezentantii legali telefonic la numarul de contact furnizat de acestia in cadrul mesajului de e-mail.