Colegiul Tehnic Lațcu Vodă este Școală Parteneră Microsoft

Școala Parteneră Microsoft este un proiect pilot în care EOS România a identificat un număr de 100 de școli la nivel național care folosesc implicit platforma Office365 și Microsoft Teams pentru susținerea cursurilor online sau hibrid și care doresc să devină o școală parteneră Microsoft.

Cele 100 de școli selectate în program vor trece printr-un program de training care îi va familiariza cu tot ceea ce este nou ca tehnologie Microsoft pentru Educație. Fiecare Școală Parteneră Microsoft va avea posibilitatea să pregătească gratuit o echipă de 5 cadre didactice din școală în vederea obținerii certificării Microsoft Certified Educator (recunoscută și echivalată de MEC prin ordinul 4413/28.05.20020 cu 15 CPT).

În plus, în funcție de prioritățile individuale, școlile vor primi kit-uri de câte 10 Microbiți, resurse de utilizare Minecraft Education Edition, invitații de participare la evenimente internaționale de educație digitală și alte beneficii.

Fundația EOS va susține comunitatea Școlilor Partenere Microsoft, astfel încât aceste școli să devină adevărate școli digitale, exemple de bună practică și școli resursă pentru ecosistemul preuniversitar din România. Programul de dezvoltare digitală în școli va avea la bază cadrul de transformare digitală a educației dezvoltat de Microsoft.

Mai multe detalii https://eos.ro/portofoliu/scoala-partenera-microsoft/