Campania de incluziune digitală Hai pe Net 2019

 În săptămâna 25 – 31 martie cu toții ”suntem digitali” 

 

România răspunde pentru al 10-lea an consecutiv provocărilor adresate de ALL DIGITAL în campania pan-europeană de incluziune digitală ALL DIGITAL Week 2019. Fundația EOS România va organiza în acest an Campania Hai pe Net alături de ANBPR și APDETIC. Obiectivul campaniei este acela de a aduce  cât mai mulți români în spațiul virtual. Campania se va desfășura în perioada 25 – 31 martie 2019.

 

Elevii Colegiului Tehnic Lațcu Vodă Siret au participat și în acest an la campania Hai pe net 2019. Au fost organizate activități de inițiere în programare folosind Micro:Bit atât la clasele de gimnaziu cât și la clasele de liceu. O altă activitate a informat elevii despre cele 17 obiective globale ale dezvoltării sustenabile. Elevii au folosit diverse resurse digitale online pentru a se informa și au accesat aplicația Free Rice prin care își testau cunoștințele în diverse domenii donând cu fiecare răspuns corect boabe de orez pentru oamenii nevoiași.

 

Link-uri către evenimente:

Mai multe detalii despre campania pan-europeană ALL DIGITAL Week 2019 sunt disponibile aici: http://alldigitalweek.eu/ 

Hartă: https://alldigitalweek.eu/events/

Lista evenimentelor: https://alldigitalweek.eu/events/search-events/?event_name=&country=Romania&theme=Any&type_event=Any

Sursă: http://www.eos.ro/2019/02/15/campania-de-incluziune-digitala-hai-pe-net-2019/