Contestații rezultate Evaluarea Națională 2022

Perioada pentru depunerea contestatiilor la Evaluarea Nationala 2022:

– 23.06.2022 intre orele 16.00-19.00

– 24.06.2022 intre orele 8.00-12.00. 

Contestațiile la Evaluarea Nationala 2022 se depun la sediul Colegiului Tehnic Latcu Voda Siret la Sala Comisiei, Etaj I – Laborator de Informatica.

Candidatii vor fi insotiti de parinti/reprezentanti legali care vor avea asupra lor cartile de identitate(atat candidatii cat si parintii/reprezentantii legali).

Conform metodologiei in vigoare nota acordata ca urmare a solutionarii contestatiei poate modifica nota initiala, prin crestere sau descrestere, dupa caz.

In situatii exceptionale contestatiile pot fi depuse si on-line la adresa de e-mail latcuvoda@yahoo.com

Vor fi trimise cererea scanata completata si semnata de candidat si parintele/reprezentantul legal al acestuia iar in corpul mesajului vor fi trecute codul de identificare al candidatului de forma SV…..(cel primit de la comisie pentru vizualizarea notelor) si scan/poza dupa C.I. candidat(daca acestaposeda C.I.) si scan/poza dupa C.I. parinte/reprezentant legal.

Se va mentiona in cadrul mesajului si un nr. de telefon de contact.

Mesajul de e-mail va avea ca titlu (la Subiect) Contestatie Nume si prenume Candidat – proba contestata(Limba romana/Matematica) – Nota obtinuta la proba contestata.

Exemplu: Contestatie Popescu Ion – Matematica – 7.30

E-mailurile care nu indeplinesc conditiile de mai sus nu vor fi luate in considerare.

Se considera preluata contestatia depusa on-line doar in momentul in care veti primi e-mail de confirmare. In cazul in care exista neclaritati comisia va lua legatura cu candidatul/parintii/ reprezentantii legali telefonic la numarul de contact furnizat de acestia in cadrul mesajului de e-mail.

Pentru fiecare proba contestata se va completa cate o cerere.

Cererea se descarca de mai jos.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [237.78 KB]