Prezentare

Prezentare

Fluxul 3 este format din 14 elevi de învăţământ profesional, calificarea Mecanica auto, clasa a X-a. Calificarea Mecanica auto este una cele mai dorite calificări din învăţământul profesional. Învăţământul profesionala are următoarele avantaje:  dobândirea unei calificări profesională care să permite obţinerea  mai rapid a unui loc de muncă și susţinea companiilor care  realizează selecţia elevilor pentru învăţământul profesional împreună cu şcolile.  Astfel agenții economici  aduc un plus de valoare în pregătirea  elevilor din învățământul profesional, instruirea practică ocupând  un loc important în dezvoltarea competenţelor privind noile tehnologii din industria auto care este intr-o continuă transformare şi evoluţie.

Stagiile de formare profesională în altă țară au ca efect îmbunătățirea procesului de tranziție de la educație și formare către piața muncii, consolidând cooperarea europeană în domeniul educației și formării profesionale. Elevii  selectații pentru participarea în mobilitatea  acestui proiect vor desfășura un stagiu de practică de 60 de ore privind tehnologiile  in mecanica de motoare.  Scopul principal al acestui stagiu de pregătire practică în cadrul proiectului ERASMUS+ KA1 VET 2015-1-RO01-KA102-014285 este dobândirea de abilități practice în construcția si funcționarea motoarelor cu ardere interna si executarea montării si demontării motoarelor cu ardere interna a motoarelor automobilelor.

Activitatea de formare va avea loc în Foligno, Italia  la partenerul extern  European Grants International Academy Srls Unipersonale, unul dintre cei mai importanți furnizori independenți de formare profesională din Italia. Stagiu de practică va dura 2 săptămâni la începutul lunii aprilie 2016.

Echipa în acțiune

Echipa de mecanici auto pregătita pentru a pleca la un stagiu de practică în Italia.

În perioada 03 aprilie – 16 aprilie 2016, 14 elevi și 2 profesori însoțitori se vor deplasa la Foligno, Italia în ultima mobilitate în cadrul proiectului ERASMUS + KA1 VET, 2015-1-RO01-KA102-014285. Elevii vor  participa la un stagiu de pregătire practică  de 60 de ore pentru dobândirea de abilități practice în „Tehnologii in mecanica de motoare”. cu aplicații practice pentru calificarea „Mecanic auto”.  Proiectul se  deruleaza cu ajutorul partenerului italian European  Grants  Internațional Academy Srls Unipersonale din Foligno.

 

[Best_Wordpress_Gallery id=”14″ gal_title=”All Galleries”]